În urmă cu câteva săptămâni, cei mici s-au familiarizat cu spiritul Sărbătorilor Pascale, aflând, printre altele, și de ce oamenii obișnuiesc să  vopsească ouă în preajma acestei sărbători.

Baby Acorns au realizat câteva ouă din plastilină și au pornit, apoi, în căutarea celor ascunse prin cameră. În continuare, au cântat și s-au jucat, descoperind totodată cât de fragile sunt ouăle adevărate. În timpul activităților creative, cei mici au desenat contururi ovale folosindu-se de diverse obiecte și au realizat modele decorative pentru ouă.

Shiny Stars au ,,vânat” ouăle ascunse prin grădină, iar apoi, în cadrul activităților creative, au decorat ouă de Paște și au realizat câteva felicitări pentru familiile lor, cât și măști în formă de iepuraș.

Rainbows au învățat despre ciclul vieții unui puișor de găină, cât și despre semnificația ouălor ca simbol al nașterii, înțelegând, totodată, asocierea acestora cu Paștele. În cadrul activităților creative, au realizat o figurină în formă de pui, au schițat un iepuraș, au lucrat la o felicitare de Paște și au desenat un ou perfect simetric pe computer.

Early Explorers au invățat despre cum celebrează oamenii de pretutindeni Paștele în această perioadă a anului și au aflat care sunt principalele simboluri asociate acestei sărbători. În timpul orei de creativitate, cei mici au realizat felicitări de Paște și și-au folosit cunoștințele despre forme și modele pentru a-și desena și decora propriul ou!