facem-cunostintaFacem cunoștință

Stabilim o întâlnire în cadrul căreia ne vom cunoaște mai bine, iar părintele poate observa mediul educațional de la Acorns. Cel mai bun moment pentru vizite este între 9:30 și 11:00. Pentru a stabili o întâlnire la Acorns, sună la 0788418186, numărul de telefon al doamnei director Fiona Duțu.

afla-tot-ce-te-intereseazaAflă tot ce te interesează

De la orarul copilului tău, la programă, mese, pauze și jocuri: află tot ce trebuie să știi înainte de a alege Acorns.

creaza-planul-educationalCreează planul educațional

Adaptăm programa Acorns conform dezvoltării sociale, emoționale, fizice și intelectuale a copilului tău.

afla-ce-nevoi-are-cel-micAflă ce nevoi are cel mic

Nu există doi copii la fel și de aceea ne concentrăm pe preferințele și personalitatea unic a copilui în stabilirea celor mai bune abordări ale actului educațional.

cum-inchei-contractulCum închei contractul

Completezi formularul de înscriere, plătești taxa de înscriere cu cel puțin o lună înainte de începerea programului și încheiem contractul de sponsorizare (persoană fizică sau companie).

Înainte de alege o creșă este important să compari cel puțin două opțiuni pentru a face cea mai bună alegere pentru copilul tău. Ia în considerare nevoile sale, tipul de îngrijire și educație pe care îl dorești și cum îți vei putea sincroniza programul.

Grădinița cu program în limba engleză Acorns îți oferă două opțiuni, fiecare adaptată nevoilor tale și cu același angajament: cel mic se va dezvolta într-un mediu sustenabil, sănătos și creativ.

Înainte de a începe programul, trebuie să aduceți următoarele acte:

• Rezultate medicale (exudat farangian, coproparazitiologic)
• Aviz medical de la medicul de familie
• Copie de buletin a unuia dintre părinți
• Copie a dosarului de vaccinuri ale copilului
• Copie după certificatul de naștere al copilului

Copilul dumneavoastră va avea nevoie de următoarele lucruri pentru creșă:

• Sac Acorns pentru haine
• Tricou Acorns
• Papuci
• Câteva haine de schimb
• Pijamale

Cum să îți pregătești copilul pentru Acorns:
După ce îl înscrii la creșă, directorul va stabili împreună cu dumneavoastră când cel mic va începe programul. Vă recomandăm ca înainte de începerea oficială a programului să îl aduceți să petreacă puțin timp (1-2 ore) cu grupul de copii din care va face parte, pentru a se obișnui cu mediul.

Când copilul dumneavoastră va intra la grădinița Acorns, unul dintre educatori va deveni persoana sa cheie.

Cercetările arată că metoda persoanei cheie (Key Person Approach) este cel mai eficient mod de a ne asigura că cei mici își vor dezvolta o relație cu un adult important din cadrul creșei. Persoana cheie va fi educatorul care va fi punctul principal de contact dintre creșă și familie, care va ajuta copilul să se acomodeze, care va scrie un raport lunar cu detalii despre progresul copilului și care va strânge informații cu privire la dezvoltarea copilului la Acorns.