De la bun început, mai aproape

Pentru o educație consistentă și coerentă este important ca procesul de creștere să aibă loc sub aceeași îndrumare: de la primii pași, la primele cuvinte; de la creșă, la grădiniță; relații de durată, un mediu sigur, o cultură educațională adaptată la cerințele de azi ale societății.

Educatorii de la grădinița Acorns sunt special aleși pentru calitățile și experiența lor: îngrijirea copilului, educație, asistență medicală, psihologie, creativitate și limbi străine.

Dar în primul și în primul rând educatorii noștri iubesc să lucreze cu copiii! Educatorii grădiniței Acorns sunt deschiși și flexibili, vorbitori fluenți de limbă engleză și, desigur, posedă multă energie și un bun simț al umorului – calități vitale pentru oricine lucrează direct cu copiii!

Sunt tineri și entuziaști, dornici de a dezvolta și practica strategii eficiente de predare.

Educatorii noștri în vederea dezvoltării lor prefesionale beneficiază de o perioadă de inducție, de mentoring și coaching, și programe permanente de formare.

DANIELA DICĂ

TEACHER BABY ACORNS/COORDONATOR BABY ACORNS

Dana lucrează în grădinița Acorns de peste 10 ani, evoluând de la asistent-educator la coordonator de grup pentru Baby Acorns. Ea a integrat sute de copii în creșa noastră și oferă sfaturi pertinente părinților noi în privința unei dezvoltări armonioase a copilului lor în etapa de 1-3 ani.

”Acorns este un loc pozitiv unde copiii se simt fericiți și acceptați, unde primesc o îngrijire foarte bună și activități stimulante din partea educatorilor pasionați. Părinții primesc suportul necesar pentru ca cei mici să se bucure de aceeași abordare atât la creșă, cât și acasă”.

EMILIA GÂDEA

TEACHER ASSISTENT BABY ACORNS

”Îmi place foarte mult să lucrez alături de copii și fac acest lucru, ca teacher assistant, de 9 ani de zile. Am văzut multe generații de copii care au început în Baby Acorns și au rămas în grădiniță până când a venit momentul să meargă la școală.
Îmi place și recomand Acorns pentru că oferă copiilor siguranță, activități care ăi stimulează și le dezvolăa abilitățile, iar ăn Acorns găsești personal fericit și motivat.”
ROXANA PÂRVULESCU

TEACHER BABY ACORNS

Sunt în Acorns de 6 ani pe poziția de teacher și de atunci lucrez alături de copiii cu vărsta 1-3 ani, implicăndu-i în activități senzoriale, cognitive care urmăresc dezvoltarea frumoasă a copiilor.

Acorns este locul unde activitățiile sunt planificate de educatori pasionați și talentați ajutându-i pe cei mici să învețe prin joc. Acorns este locul unde nevoile părinților sunt ascultate și susținute creeându-se o continuitate între mediul de acasă și grădiniță.

LIDIA CORCEA

TEACHER BABY ACORNS

A lucrat ca voluntar alături de copii și acum este un educator activ pentru Baby Acorns. Interesul ei pentru cei mai mici copii din Acorns s-a născut prin programe de training profesional și practică.
GEORGIANA LUNGU

TEACHER BABY ACORNS

Asistent Educator Baby Acorns, îndrăgostită de copii și educație. Ea este un membru nou al echipei și descoperă strategiile și modul nostru de a lucra cu copiii din echipa noastră uimitoare.
VIRGINIA PÂRVU

TEACHER BABY ACORNS

Pam are peste 10 ani de experiență cu copiii și este absolventă de psihologie. Ea a lucrat în Baby Acorns înainte de pleca pentru a lucra ca bonă, dar s-a întors la noi atunci când s-a hotărât că vitorul ei este într-o creșă.

”Creșa Acorns oferă îngrijire de bună calitate și educație pentru copiii mici, caracterizate de un nivel ridicat de profesionalism din partea staff-ului creșei”.

CARMEN NEDELEA

COORDONATOR ACTIVITĂȚI PENTRU BEBELUȘI

Carmen este unul dintre membrii echipei Acorns cu cea mai bogată experiență, fiind alături de noi de peste 9 ani: 6 ani ca educatoare și coordonatoare a grupului Baby Acorns, iar în ultimii 3 ani Carmen a continuat să lucreze alături de toate grupele de vârstă – coordonator în limbajul semnelor pentru Early Years și First 7 și lider de activități pentru părinți și bebeluși.

”Părinții descoperă la Acorns ceea ce își doresc pentru copilul lor: un mediu în care se pot juca, explora, descoperi și învăța vesel în stilul propriu”.