De la bun început, mai aproape

Pentru o educație consistentă și coerentă este important ca procesul de creștere să aibă loc sub aceeași îndrumare: de la primii pași, la primele cuvinte; de la creșă, la grădiniță; relații de durată, un mediu sigur, o cultură educațională adaptată la cerințele de azi ale societății.

Educatorii de la grădinița Acorns sunt special aleși pentru calitățile și experiența lor: îngrijirea copilului, educație, asistență medicală, psihologie, creativitate și limbi străine.

Dar în primul și în primul rând educatorii noștri iubesc să lucreze cu copiii! Educatorii grădiniței Acorns sunt deschiși și flexibili, vorbitori fluenți de limbă engleză și, desigur, posedă multă energie și un bun simț al umorului – calități vitale pentru oricine lucrează direct cu copiii!

Sunt tineri și entuziaști, dornici de a dezvolta și practica strategii eficiente de predare.

Educatorii noștri în vederea dezvoltării lor prefesionale beneficiază de o perioadă de inducție, de mentoring și coaching, și programe permanente de formare.

DANIELA DICĂ

Teacher Shiny Stars / Coordinator

Dana lucrează în grădinița Acorns de peste 10 ani, evoluând de la asistent-educator la coordonator de grup pentru Baby Acorns. Ea a integrat sute de copii în creșa noastră și oferă sfaturi pertinente părinților noi în privința unei dezvoltări armonioase a copilului lor în etapa de 1-3 ani.

”Acorns este un loc pozitiv unde copiii se simt fericiți și acceptați, unde primesc o îngrijire foarte bună și activități stimulante din partea educatorilor pasionați. Părinții primesc suportul necesar pentru ca cei mici să se bucure de aceeași abordare atât la creșă, cât și acasă”.

EMILIA GÂDEA

TEACHER ASSISTENT BABY ACORNS

”Îmi place foarte mult să lucrez alături de copii și fac acest lucru, ca teacher assistant, de 9 ani de zile. Am văzut multe generații de copii care au început în Baby Acorns și au rămas în grădiniță până când a venit momentul să meargă la școală.
Îmi place și recomand Acorns pentru că oferă copiilor siguranță, activități care ăi stimulează și le dezvolăa abilitățile, iar ăn Acorns găsești personal fericit și motivat.”
VIRGINIA PÂRVU

TEACHER BABY ACORNS

Pam are peste 10 ani de experiență cu copiii și este absolventă de psihologie. Ea a lucrat în Baby Acorns înainte de pleca pentru a lucra ca bonă, dar s-a întors la noi atunci când s-a hotărât că vitorul ei este într-o creșă.

”Creșa Acorns oferă îngrijire de bună calitate și educație pentru copiii mici, caracterizate de un nivel ridicat de profesionalism din partea staff-ului creșei”.

CARMEN NEDELEA

COORDONATOR ACTIVITĂȚI PENTRU BEBELUȘI

Carmen este unul dintre membrii echipei Acorns cu cea mai bogată experiență, fiind alături de noi de peste 9 ani: 6 ani ca educatoare și coordonatoare a grupului Baby Acorns, iar în ultimii 3 ani Carmen a continuat să lucreze alături de toate grupele de vârstă – coordonator în limbajul semnelor pentru Early Years și First 7 și lider de activități pentru părinți și bebeluși.

”Părinții descoperă la Acorns ceea ce își doresc pentru copilul lor: un mediu în care se pot juca, explora, descoperi și învăța vesel în stilul propriu”.

Sue Atkinson

Teacher and Nurse
Acorns Aviației

Sue a intrat în echipa Acorns după ce a lucrat timp de mulți ani în Anglia ca asistentă medicală. Are o vastă experiență în creșterea și îngrijirea copiilor, atât din creșterea propriilor copii, dar și în diverse medii de lucru. Preferă să lucreze cu bebelușii: “Imi place faptul că îi ajutăm să devină adulți, fiecare având propria identitate. Îmi place filosofia Acorns de a pune copiii în centrul atenției și a-i ajuta să-și dezvolte propria personalitate.” Pe lângă rolul de educator în Baby Acorns, Sue se bucură și de responsabilități de asistentă medicală și poate oferi sfaturi părinților cu privire la sănătatea copiilor.

Diana Cobzaru

Teacher
Acorns Popa Soare

Experiența Dianei ca voluntar în lucrul cu copiii a ajutat-o să conștientizeze faptul că își dorește o carieră în învățământ și a găsit această oportunitate în Acorns. Este pasionată de arts&crafts precum origami.
“Cred că în Acorns îi putem ajuta pe copii să-și atingă potențialul și să fie cea mai bună versiune a lor. Educatorii sunt pregătiți să lucreze cu diverse categorii de vârstă și cunosc reperele de dezvoltare, ceea ce ne ajută să dezvoltăm activități în accord cu nevoile lor.”

Gianina Leuțu

Coordinator to be/ Teacher
Acorns Popa Soare

Gianina este absolventă a Facultății de Filozofie și are masterat în Publicitate. A lucrat în învățământ timp de 5 ani, dar și in relații cu clienții. Când a venit la Acorns prima data, a petrecut timp cu copiii din grupele mai mari, dar s-a îndrăgostit de Baby Acorns.
“Consider că cei mici au parte de cel mai bun început, făcând parte din acesta grupă unde li se oferă grijă, oportunități de dezvoltare, dar și multă distracție. Avem un parteneriat excelent cu părinții și suntem atenți permanent la starea de bine a copilului. Acorns este alegerea cea mai bună întrucât are o echipă pasionată care își dorește să ofere o viziune unică în educația timpurie. “