Am reușit să oferim mai mult decât o simplă grădiniță!

Suntem Acorns Nursery, o grădiniță pornită ca proiect de suflet al unui grup de mame și pus în practică de o echipă calificată în educarea, îngrijirea și dezvoltarea completă a copilului.
Peste 10 ani de implicare ne-au permis să oferim celor mici servicii integrate de educație preșcolară concentrate pe copil, părinte, educator și comunitate.

Definiția succesului la Acorns Nursery este reprezentată de ideea de a crește împreună: copii, educatori și părinți – pentru o comunitate mai bună.
Suntem prima creșă privată acreditată din România și am primit premii din partea “Every Child Matters” și prima creșă din domeniul educațional care a primit certificatul ”Investor in People” – un standard in people management.

Grădinița unde învățăm mereu de la cei mici!

Curricula educațională britanică este o abordare complet integrată și menită a îndeplini toate cerințele elevilor prin metode diferențiate de predare. Programul British stimulează inteligența, imaginația și abilitățile fiecărui copil, prin identificarea și celebrarea trăsăturilor care îi fac unici.

Toate cursurile și activitățile de la gradinița Acorns se desfășoară în limba engleză și oferă forme de învățare interactivă într-un mediu vesel, motivant și sigur – special construit pentru a se adapta așeptărilor fiecărui copil.

Educăm și mediul, nu doar copiii!

Educația și grija acordate unui copil sunt o promisiune de cursă lungă. Grădinița Acorns oferă cele mai bune instrumente de educație, cultură și creativitate pentru a-i oferi copilului tău oportunități nelimitate de formare și integrare.

Promisiunea Acorns este preluată de toți oamenii mari: părinți, educatori, comunitate – cu toții suntem responsabili cu pregătirea unui mediu sănătos pentru micii noștri elevi.

Am crescut împreună, de la primii pași, la prima zi de școală!

Fiecare copil este o oportunitate excelentă de a descoperi un mic univers: experiențele unice și cultura naționalității sale ne ajută să promovăm valorile incluziunii și toleranței tuturor copiilor de la grădinița Acorns.

Astfel, echipa Acorns creează ”persoane” cu o percepție mai deschisă a lumii în care trăim și deschide orizonturile micilor exploratori, pregătindu-i pentru o viață bazată pe respect și înțelegere reciprocă.