Membră a:

Council of British International Schools

COBIS (Consiliul Școlii Internaționale Britanice) este organismul care reprezintă școlile britanice de calitate în întreaga lume și este membru al Consiliului Independent de Școli (ISC) din Anglia. O școală poate deveni membru COBIS în urma promovării unei examinări din partea Școlii Britanice de peste hotare.

Early Years

“Primii ani” este cea mai mare organizație din Irlanda de Nord care militează din 1965 pentru drepturile copiilor de a avea parte de educație și îngrijire la standarde înalte. Am fost încântați să ne vorbească 3 dintre specialiștii de la “Primii ani” în cadrul seminarului Acorns organizat în mai 2011.

Această asociație reprezintă o organizație de voluntariat cu poziție de lider la nivel național în domeniul educației timpurii, atât pentru cei ce lucrează în acest domeniu, cât și pentru părinți, având membri și filiale pe întregul teritoriu al Marii Britanii. Asociația promovează dreptul tuturor copiilor la educație de cea mai bună calitate.

National Literacy Trust

NLT este o organizație non-profit care sprijină și promovează dezvoltarea abilităților de alfabetizare a celor care lucrează cu copii și a părinților. Campaniile NLT promovează îmbunătățirea înțelegerii publice a importanței alfabetizării.

 

British Romanian Chamber of Commerce

Premiată:

INVESTORS IN PEOPLE CLUB

Investors in People Club este comunitatea Investitorilor în Oameni.

Aderarea la această comunitate înseamnă  intrarea în rândul organizațiilor ce vizează creșterea continuă a performanței, obținerea unei reputații de nivel internațional și derularea de afaceri responsabile, cu impact pozitiv asupra angajaților și comunității.

Every Child Matters Standards Award
Every Child Matters Standards Award are la bază una dintre cele mai importante inițiative ale guvernului Marii Britanii. Scopul principal al Every Child Matters este acela de a oferi ajutorul necesar pentru fiecare copil, indiferent de originea sau circumstanțele care au determinat o anumită situație, să se simtă în siguranță, să fie sănătos, să se simtă bine și să acumuleze, să contribuie și să dobăndească o stare de bine din punct de vedere economic. Pentru a dobândi acest standard instituțiile necesită a parcurge o evaluare din Marea Britanie și a îndeplini condițiile a 12 standarde.