Un mediu mai bun pentru copil

Tot ce facem la Acorns se bazează pe un singur principiu: actul educațional complet. Suntem definiți de educația pe care o oferim: creștem armonios împreună și încercăm să creăm un mediu mai bun pentru copii și viitorul lor.

Pentru a ne asigura că le oferim celor mici cel mai bun mediu educațional, la Acorns ne bazăm de peste 10 ani pe un sistem de valori bine însușite.

GRIJA DEDICATĂ

Atunci când activitățile zilnice includ primii pași, primele cuvinte și primele descoperiri, este nevoie de un mediu în care respectul și dragostea să fie omniprezente. Copiii se joacă și explorează în voie sub atenta supraveghere a personalului nostru, care se implică total în îngrijirea fiecărui grup de elevi, iartoată lumea este astfel în centrul atenției și are o voce demnă de ascultat.

ADAPTAREA

Dacă dorim să fim mai buni în fiecare zi, nu trebuie să uităm că mereu există o idee mai nouă, un plan mai bun, o poveste mai magică de spus. Adaptăm în permanență curicula în limba engleză noilor generații și ritmului fiecărui copil în parte. De aceea, la grădinița Acorns lucrurile de astăzi se fac un pic mai bine ca cele de ieri și fiecare copil reprezintă o oportunitate de a învăța ceva nou și de a pregăti un viitor mai bun.

IDENTITATE ȘI AUTONOMIE

Secretul dezvoltării personale este abilitatea de a face față rapid schimbărilor timpului în care trăim. De aceea, este important ca cei mici să fie conștienți de faptul că sunt oameni mari în training și că opiniile și sentimentele lor contează la fel de mult ca cele ale omologilor lor mai înalți. Pregătim copii deschiși la provocări, dispuși să împartă și să comunice fără bariere sau prejudecăți – pregătiți pentru integrarea în societate.

RESPONSABILITATE EDUCAȚIONALĂ

La Acorns nu deținem toate răspunsurile, dar învățându-i să-și pună singuri întrebările importante, îi ajutăm pe copii să își dezvolte încrederea în sine și să își creeze o perspectivă completă și coerentă asupra lumii. Astfel societatea pe care o construim va deveni mai bună, iar în viitor ea va fi pregătită pentru cei mici ca oameni mari – atunci când ghindele vor deveni stejari.