În centrul atenției noastre stă copilul

Pentru că în centrul atenției noastre stă copilul, toate deciziile noastre trebuie să vină în acord atât cu principiile educației britanice, dar și cu nevoile de educație și dezvoltare din România. A fi educator pentru cei mici implică un grad mai ridicat de responsabilitate și implicare.

De aceea, ne-am dorit mereu să avem alături educatori și voluntari care să aibă ceva în plus – acea grijă pentru tot ce-i înconjoară, pentru mediu, pentru societate și, bineînțeles, pentru cei mici.
Educatorii Acorns sunt special aleși pentru calitățile și experiența lor, care includ îngrijirea copilului, educare, asistență medicală, psihologie, creativitate și limbi străine.

Dar în primul și în primul rând educatorii noștri iubesc să lucreze cu copiii! Educatorii Acorns sunt deschiși si flexibili, vorbitori fluenți de limbă engleză și, desigur, posedă multă energie și un bun simț al umorului – calități vitale pentru oricine lucrează direct cu copiii!

Sunt tineri și entuziaști, dornici de a dezvolta și practica strategii eficiente de predare.

Educatorii noștri în vederea dezvoltării lor prefesionale beneficiază de o perioadă de inducție, de mentoring și coaching, și programe permanente de formare.

Lucru care contribuie la creșterea nivelului de profesionalism și la un angajament responsabil față de copii și părinți.

FIONA DUȚU

HEAD TEACHER

Fiona are peste 20 de ani de experiență în educație în România și Anglia cu copii cu vârste între 1 și 14 ani. Ea deține o diplomă în științe sociale și o diplomă post-universitară în predarea Early Years. În trecut Fiona a fost directoarea școlii primare din cadrul International British School of Bucharest, iar acum a împlinit 9 ani de când este alături de Acorns și încă consideră grădinița un loc captivant.

”Acorns este o creșă cu adevărat unică și specială care oferă cel mai bun start pentru copii – cu o echipă dedicată, bine pregătită, creativă și plină de entuziasm pentru a satisface toate nevoile copiilor”.

RALUCA CIMPOIASU

TEACHER EARLY EXPLORERS & DEPUTY HEAD TEACHER
Acorns Popa Soare

Acesta este al cincilea an când Raluca este alături de noi și are peste 10 ani de experiență alături de copii din medii cât mai diverse. Raluca are o diplomă în psihologie și un master în servicii sociale de suport.

”Recomand Acorns părinților datorită echipei noastre unice de educatori care țin copiii ocupați și fericiți și datorită evenimentelor noastre unice: zile multiculturale și evenimente care ajută copiii să dobândească mai multe cunoștințe și o mai bună înțelegere asupra lumii.”

OANA GIOL

TEACHER RAINBOWS

Oana este ultima achiziție a echipei și s-a adaptat foarte repede creșei. Are 10 ani de experiență cu copiii și a venit la Acorns de la altă creșă privată din București.

”Unul din principalele motive pentru care recomand părinților să aleagă Acorns este focusul pe dezvoltarea completă a fiecărui copil prin curricula bazată pe joc, livrată într-o varietate de activități unice (role play, utilizarea tehnologiei, focus zilnic pe povești, jocuri amuzante și senzoriale).

ARMAND ARION

TEACHER RAINBOWS

Armand este din Australia, un specialist calificat în early childhood și are experiență de lucru în scolile internaționale. În trecut, Armand a mai lucrat în Acorns din postura de voluntar, iar acum s-a alăturat echipei educaționale din School Years în calitate de educator.

Consideră că “în Acorns educatorii sunt pasionați și dedicați educării copilului într-un mod distractiv, într-un mediu atent la nevoile copiilor asigurându-se că aceștia cresc mai bine în fiecare zi”.

LOREDANA LUCA

Teacher Assistent Baby Acorns/Asistenta Medicala

“Am terminat Școala Postiliceală “Fundeni” și am lucrat 2 ani asistent medical. Lucrez în Acorns din 2008 drept teacher assistant și asistent medical și mi se pare cea mai bună alegere ca părinte deoarece îi încurajează independența copiilor, formarea unei imagini pozitive și oferă un mediu în care aceștia se simt fericiți și stimulați.
Mirela Cruceru

Teacher Shiny Stars
Acorns Popa Soare

Mirela este pasionată de limbile străine, vorbește spaniolă, italiană, engleză și română. Este absolventă a Facultății de Limbi Străine si profesor de engleză certificat TEFL. Mirela si-a început cariera în Acorns ca educator în Baby Acorns, ocazie cu care a realizat că are vocație si că își dorește să și-o urmeze.
“Consider că punctul meu forte este să sprijin copiii să creadă în propriile puteri și să-și atingă potențialul și sunt fericită să pot face acest lucru ca parte din echipa Acorns. Îmi place să mă joc cu copiii, să cântăm și să dansăm. “
Andreea Pistol

Teacher Assistant Rainbows
Acorns Popa Soare

Andreea este o persoană pozitivă, creativă și deschisă care și-a dorit mereu să lucreze cu copiii și este interesată de psihologia copilului. A absolvit Facultatea de Limbi Străine și modulul psihopedagogic. Îi place să facă parte din echipa Acorns, considerând că este locul potrivit pentru a-și dezvolta abilitățile profesionale, dar și cele personale.

“Recomanda cu încredere Acorns deoarece copiii sunt încurajați să fie independenți, să aibă încredere în forțele proprii, să se accepte pe sine și pe ceilalți. Structura activităților le stimulează curiozitatea, plăcerea de a învăța și gândirea creativă. “

Florentina Tudosie

Teacher Shiny Stars
Acorns Popa Soare

Florentina a lucrat anterior timp de 5 ani în sisteme afterschool și a profitat de oportunitatea oferită de Acorns de a lucra cu preșcolari. Este licențiată în psihologie și a urmat cursuri de educație informală și învățare prin joc. Este pasionată de psihologia umană și interesată să se dezvolte permanent.
“Cred ca Acorns este locul perfect în care cei mici își pot dezvolta independența, pot crește echilibrat din punct de vedere emotional. “
Alexandra Mănici

Teacher Shiny Stars
Acorns Aviației

Un profesor calificat și experimentat, Alexandra s-a alăturat lui Acorns după ce a lucrat timp de 2 ani la o școală internațională din Doha. Acolo a aflat despre curriculum-ul britanic și a vrut să se întoarcă în România pentru ca aici copiii să beneficieze de acest stil de predare. “Unul dintre modurile în care copiii beneficiază în Acorns este modul în care pot alege ce vor să facă – nu toți trebuie să facă aceeași activitate în același timp, astfel încât copiii au autonomie în procesul de învățare.”
Selah Gowero

Teacher Shiny Stars
Acorns Aviației

Originară din Zimbabwe, Selah trăiește în România de mulți ani și se bucură atât de provocările, cât și de avantajele vieții în București alături de familia ei tânără. Selah s-a antrenat ca jurnalist și acum se bucură să învețe cum să lucreze cu copiii in stilul Acorns. Selah se bucură foarte mult de locul ei de muncă “din cauza bucuriei și distracției pe care le simt atunci când aud vocile copiilor și văd chipurile lor luminate de fiecare dată când află ceva nou!”
Mihaela Desculțu

Teacher Shiny Stars
Acorns Aviației

Mihaela a lucrat anterior în vânzări, dar a atras-o cariera în învățământ, deoarece a fost fascinată de schimbările văzute în proprii copii, pe parcursul diferitelor etape de dezvoltare. A găsit în Acorns o modalitate de a se conecta cu copiii la un alt nivel și se bucură să învețe cum să vină în întâmpinarea nevoilor lor din rolul de educator.
Cristina Popescu

Teacher Rainbows
Acorns Aviației

Cristina deține o diplomă în management hotelier și a lucrat anterior în industria ospitalității din SUA înainte de a-și începe activitatea într-o grădiniță japoneză din București. Acolo, ea a descoperit că are abilitatea de a lucra cu copiii și a devenit foarte interesată de cultura japoneză. A ales să lucreze în Acorns, după ce a auzit feedback-ul pozitiv despre grădiniță și a descoperit că aici poate afla mai multe despre ce înseamnă să lucreze în curriculum-ul britanic și cum aceasta răspunde nevoilor copiilor.
Costina Năstase

Teacher Assistant
Acorns Aviației

Costina a descoperit o afinitate pentru copii acesta fiind primul ei job după facultate. Își asumă responsabilități variate și descoperă cu plăcere modurile diverse în care învață copiii. Îi place faptul că în Acorns “copiii sunt încurajați să se descopere și fiecare are oportunitatea de a-și dezvolta calitățile individuale.”
Mihaela Trandafir

Teacher Shiny Stars
Popa Soare.

Mihaela are experiență ca jurnalist și și-a descoperit plăcerea de a lucra cu copiii în timpul voluntariatului în orfelinate. A ales Acorns deoarece împărtășește viziunea noastră de a oferi o fundație solidă pentru dezvoltarea abilităților socio-emoționale.