În centrul atenției noastre stă copilul

Pentru că în centrul atenției noastre stă copilul, toate deciziile noastre trebuie să vină în acord atât cu principiile educației britanice, dar și cu nevoile de educație și dezvoltare din România. A fi educator pentru cei mici implică un grad mai ridicat de responsabilitate și implicare.

De aceea, ne-am dorit mereu să avem alături educatori și voluntari care să aibă ceva în plus – acea grijă pentru tot ce-i înconjoară, pentru mediu, pentru societate și, bineînțeles, pentru cei mici.
Educatorii Acorns sunt special aleși pentru calitățile și experiența lor, care includ îngrijirea copilului, educare, asistență medicală, psihologie, creativitate și limbi străine.

Dar în primul și în primul rând educatorii noștri iubesc să lucreze cu copiii! Educatorii Acorns sunt deschiși si flexibili, vorbitori fluenți de limbă engleză și, desigur, posedă multă energie și un bun simț al umorului – calități vitale pentru oricine lucrează direct cu copiii!

Sunt tineri și entuziaști, dornici de a dezvolta și practica strategii eficiente de predare.

Educatorii noștri în vederea dezvoltării lor prefesionale beneficiază de o perioadă de inducție, de mentoring și coaching, și programe permanente de formare.

Lucru care contribuie la creșterea nivelului de profesionalism și la un angajament responsabil față de copii și părinți.

FIONA DUȚU

HEAD TEACHER

Fiona are peste 20 de ani de experiență în educație în România și Anglia cu copii cu vârste între 1 și 14 ani. Ea deține o diplomă în științe sociale și o diplomă post-universitară în predarea Early Years. În trecut Fiona a fost directoarea școlii primare din cadrul International British School of Bucharest, iar acum a împlinit 9 ani de când este alături de Acorns și încă consideră grădinița un loc captivant.

”Acorns este o creșă cu adevărat unică și specială care oferă cel mai bun start pentru copii – cu o echipă dedicată, bine pregătită, creativă și plină de entuziasm pentru a satisface toate nevoile copiilor”.

ALEXANDRA DASCĂL

TEACHER
SHINY STARS/ EDUCATIONAL MANAGER ACORNS AVIAȚIEI

Încă unul dintre educatorii care a crescut în creșa noastră de-a lungul ultimilor 8 ani, Alexandra și-a început cariera în Acorns drept educatoare, a progresat la coordonatoare de grup, mai apoi a fost Team Leader pentru departamentul Early Years și acum este Manager Educational pentru Acorns Aviatiei. Alexandra este un psiholog calificat și educatoare cu experiență anterioară în grupuri de dezvoltare personală pentru copii și ca voluntar într-o creșă din SUA.

”Acorns este cea mai bună creșă pentru copii pentru că toții educatorii sunt foarte pasionați și entuziaști atunci când vine vorba de munca lor, iar copiii primesc suport total din partea unor profesioniști pentru dezvoltarea lor emoțională, socială și cognitivă.”

ROXANA BEIZADEA

TEACHER  SHINY STARS/TEAM LEADER EARLY YEARS

Roxana Beizadea și-a inceput cariera în Acorns drept support teacher, apoi a avansat ca educator, iar apoi coordonator. Roxana este acum team leader pentru Early Years revenind în Acorns după o pauză de doi ani petrecuți în Marea Britanie specializându-se în psihologia copilului și a familiei. Roxana este psiholog și psihoterapeut acreditat, cu experiență de seminarii de parenting și psihologia copilului.

“Cred că Acorns este mediul propice unde copiii sunt stimulați din toate punctele de vedere. Copiii sunt înconjurați de o atmosferă pozitivă și își construiesc rapid o imagine și stimă de sine pozitive”.

ALINA ILERI

TEACHER
SHINY STARS

Alina este pentru al doilea an alături de Acorns. Ea are o diplomă în predarea limbii engleze și a lucrat alături de copiii din România, Germania și Turcia. Responsabilă și bine organizată, Alina coordonează și programul nostru de activități opționale.

”Acorns este cea mai bună alegere pentru părinți pentru că educatorii noștri sunt pasionați de educație și caută în permanență metode de a îmbunătăți procesul de învățare al copiilor”.

RALUCA CIMPOIASU

TEACHER RAINBOWS/COORDONATOR
RAINBOWS/ TEAM LEADER SCHOOL YEARS

Acesta este al cincilea an când Raluca este alături de noi și are peste 10 ani de experiență alături de copii din medii cât mai diverse. Raluca are o diplomă în psihologie și un master în servicii sociale de suport.

”Recomand Acorns părinților datorită echipei noastre unice de educatori care țin copiii ocupați și fericiți și datorită evenimentelor noastre unice: zile multiculturale și evenimente care ajută copiii să dobândească mai multe cunoștințe și o mai bună înțelegere asupra lumii.”

OANA GIOL

TEACHER RAINBOWS

Oana este ultima achiziție a echipei și s-a adaptat foarte repede creșei. Are 10 ani de experiență cu copiii și a venit la Acorns de la altă creșă privată din București.

”Unul din principalele motive pentru care recomand părinților să aleagă Acorns este focusul pe dezvoltarea completă a fiecărui copil prin curricula bazată pe joc, livrată într-o varietate de activități unice (role play, utilizarea tehnologiei, focus zilnic pe povești, jocuri amuzante și senzoriale).

ARMAND ARION

TEACHER RAINBOWS

Armand este din Australia, un specialist calificat în early childhood și are experiență de lucru în scolile internaționale. În trecut, Armand a mai lucrat în Acorns din postura de voluntar, iar acum s-a alăturat echipei educaționale din School Years în calitate de educator.

Consideră că “în Acorns educatorii sunt pasionați și dedicați educării copilului într-un mod distractiv, într-un mediu atent la nevoile copiilor asigurându-se că aceștia cresc mai bine în fiecare zi”.

LAVINIA

TEACHER RAINBOWS

Acesta este primul an al Laviniei ca educator la Acorns, după o experiență de predare a teatrului în limba engleză în cadrul altei școli. Este foarte entuziasmată de copiii mici și și-a descoperit cu adevărat nișa în Shiny Stars!

Ceea ce iubesc la Acorns este faptul că pune accent. Pe personalitatea fiecărui copil și că îi încurajează pe cei mici să fie independenți de la o vârstă foarte fragedă.

LOREDANA LUCA

TEACHER ASSISTENT SHINY STARS/ASISTENTA MEDICALA

“Am terminat Școala Postiliceală “Fundeni” și am lucrat 2 ani asistent medical. Lucrez în Acorns din 2008 drept teacher assistant și asistent medical și mi se pare cea mai bună alegere ca părinte deoarece îi încurajează independența copiilor, formarea unei imagini pozitive și oferă un mediu în care aceștia se simt fericiți și stimulați.