Primii 3 ani de viață sunt cei mai importanți în dezvoltarea unui copil. La grădinița Acorns, noi promovăm un nivel ridicat de îngrijire focusat pe acest interval crucial în care creierul se dezvoltă la 80% din capacitatea lui.

Baby Acorns a început în 2006 pentru a oferi o soluție perfect adaptată îngrijirii zilnice a copiilor cu vârsta cuprinsă între 1 și 3 ani.

Baby Acorns a fost prima creșă care a primit autorizația de funcționare în București și a introdus un concept nou, contrastant cu ideea tradițională a unei creșe din România: un raport de un educator la 4 bebeluși.

În prezent, creșa Baby Acorns are propria echipă dedicată integral departamentului Early Years.

  • Directoarea noastră de origine britanică instruiește fiecare educator din echipa Baby Acorns pentru aplicarea celor mai bune strategii de relaționare cu acest segment de vârstă.
  • Activitățile de la creșa Baby Acorns sunt planificate în concordanță cu principiul ”copilul ca întreg”: cei mici sunt încurajați să exploreze mediul lor, să se joace și să facă singuri alegeri care vor contribui la dezvoltarea lor fizică, intelectuală, emoțională și socială.