facem-cunostintaFacem cunoștință

Te invităm să ne faci o vizită pentru a observa cum arată mediul educațional de la Acorns. Programează o întâlnire cu un reprezentant din conducerea grădiniței, la 0788418186. Cea mai bună perioadă pentru vizite este între 9:30 și 11:00.

afla-tot-ce-te-intereseazaAflă tot ce te interesează

Pune toate întrebările care sunt relevante pentru copilul tău: sincronizarea programului, meniul Acorns, programa educațională, pauze și jocuri – pe scurt, tot ce trebuie să știi pentru o alegere informată.

creaza-planul-educationalCreează planul educațional

Planul educațional al copilului tău va fi adaptat dezvoltării sale sociale, emoționale, fizice și intelectuale.

afla-ce-nevoi-are-cel-micAflă ce nevoi are cel mic

La Acorns, copiii trebuie să se simtă în largul lor. De aceea, în funcție de preferințele și personalitatea unică a copilului tău, vom stabili împreună cea mai bună abordare a actului educațional.

cum-inchei-contractulCum închei contractul

Completezi formularul de înscriere, plătești taxa de înscriere cu cel puțin o lună înainte de începerea programului și încheiem contractul de sponsorizare (persoană fizică sau companie).

Înainte a alege o grădiniță pentru copilul tău, compară cel puțin două opțiuni pentru a fi sigură de cea mai bună alegere. Ia în calcul personalitatea sa, tipul de îngrijire și educație și cum vă veți putea sincroniza programul.

Grădinița cu program în limba engleză Acorns îți oferă două opțiuni (program scurt sau program lung), fiecare adaptată nevoilor tale și cu același angajament: cel mic se va dezvolta într-un mediu sigur, sănătos și creativ.

Înainte de a începe programul, trebuie să aduceți următoarele acte:

• Rezultate medicale (exudat farangian, coproparazitiologic)
• Aviz medical de la medicul de familie
• Copie de buletin a unuia dintre părinți
• Copie a dosarului de vaccinuri ale copilului
• Copie după certificatul de naștere al copilului

Copilul dumneavoastră va avea nevoie de următoarele lucruri pentru creșă:

• Sac Acorns pentru haine
• Tricou Acorns
• Papuci
• Câteva haine de schimb
• Pijamale pentru copii din Shiny Stars

Cum să îți pregătești copilul pentru Acorns:
După ce îl înscrii la grădiniță, directorul va stabili împreună cu dumneavoastră când cel mic va începe programul. Vă recomandăm ca înainte de începerea oficială a programului să îl aduceți să petreacă puțin timp (1-2 ore) cu grupul de copii din care va face parte, pentru a se obișnui cu mediul.

După ce copilul dumneavoastră se va înscrie în Acorns, unul dintre educatorii de pe grupă îi va deveni persoana cheie.

Cercetările arată că metoda persoanei cheie (Key Person Approach) este cel mai eficient mod de a ne asigura că cei mici își vor dezvolta o relație cu un adult important din cadrul grădiniței.

Persoana cheie va fi educatorul care va fi punctul principal de contact dintre grădiniță și familie, care va ajuta copilul să se acomodeze, care va scrie un raport lunar cu detalii despre progresul copilului și care va strânge informații cu privire la dezvoltarea copilului la Acorns.