Acorns Alumni Group

Grupul Acorns Alumni a fost înființat în urma propunerilor părinților care au avut copiii în Acorns, de a avea un grup doar pentru ei. Menirea acestui grup este de a organiza întâlniri regulate spre beneficiul copiilor lor, care vor păstra relațiile construite în perioada frecventării grădiniței, de a socializa ca și adulți și de a vedea cum anume se pot implica și pot sprijini în continuare proiectele Acorns. Grupul Acorns Alumni va fi destinat părinților care au avut copiii în Acorns, indiferent de anul în care ei au frecventat grădinița.

Cum te poți înscrie?

Dacă fiul/fiica ta a fost în Acorns și dorești să faci parte din Acorns Alumni, te invităm să trimiți un email pe alumni@acorns.ro! Ca urmare a solicitării tale, vei primi un formular de susținere a grupului, în care vor fi inserate valorile și modul de funcționare, pe care te invităm să le accepți și să le susții prin prezență și proactivitate în Acorns Alumni.

Vei primi informații în mod regulat privind evenimentele organizate de către grupul Acorns Alumni și pentru grupul Acorns Alumni, vei putea propune idei de proiecte de caritate.

Valori și misiune

Părinții din grupul Acorns Alumni împărtășesc aceleași valori și același mod de a gândi, sunt activi și implicați în proiecte benefice copiilor și comunității în care trăiesc, promovează gândirea pozitivă sub forma emiterii și promovării de soluții pentru ideile și proiectele lor care au în centrul atenției viitorul copiilor lor și nu numai.

Părinții din grupul Acorns Alumni îngrijesc și promovează creșterea și educația optimă a copiilor lor, a celor din grădiniță și a celor din comunitate, contribuind la sprijinirea acestora.

Acorns Alumni este înființat cu susținerea Acorns, dar va funcționa independent de grădiniță, va avea propriile întâlniri, evenimente, propria organizare și finanțare (pentru întâlnirile organizate și proiectele pe care le va sprijini în cadrul grădiniței).

Alumni Awards

Acorns și Acorns Alumni doresc organizarea unui eveniment anual în cadrul căruia să reunească părinții din grădiniță și părinții din grupul Alumni, să celebreze reușitele grupului Alumni, proiectele în care s-au implicat și să premieze implicarea părinților în proiectele grădiniței și ale comunității. Acorns Alumni va premia și contribuția în educație a diferitelor personalități din România, în dorința sprijinirii și promovării efortului lor și multiplicării acestui tip de inițiativă.