Mulțumim tuturor părinților ce au luat parte la activitățile din această săptămână specială!

Baby Acorns și Shiny Stars au fost de-a dreptul încântați să le împărtășească părinților activitățile lor matinale și să se joace împreună. Rainbows și Early Explorers au aflat cu ce se ocupă unii dintre părinții acestora:  grupul Rainbows a învățat despre meseria de dentist de la tatăl lui Sebi M, despre cea de constructor de la tatăl lui Andrei R și despre cum se produce brânza, de la mama lui Teo (care lucrează la Napolact), în timp ce tatăl lui Victor M le-a împărtășit grupurilor Rainbows și Early Explorers secretele meseriei de avocat. Early Explorers au aflat, totodată, ce presupune să lucrezi pentru Disney de la mama Măriucăi, despre cum să devii prezentator/reporter TV de la mama lui Tomas (SS) și despre cum să decorezi bucătării de la tatăl lui Luis.

A fost o săptămână revelatoare pentru toată lumea!

Valentines day

Aluat roșu și roz, forme de inimi, iubire, îmbrățișări, vorbe dulci, prietenie și distracție. Ingredientele unui Valentines Day ideal!

Baby Acorns au celebrat Ziua Îndrăgostiților cântând I Love You, îmbrățișându-se, realizând felicitări în formă de inimă, jucându-se cu aluat roșu și căutând inimile din hârtie ascunse prin cameră. Au învățat despre meseria de medic și de asistent explorând un coș plin cu instrumente medicale, îmbrăcându-se în uniforme specifice și jucându-se cu tot felul de instrumente creative.

Valentines Day_acorns

PArents week

Shiny Stars au celebrat Ziua Îndrăgostiților îmbrățișându-se pe rând, în cerc, discutând despre cum să fii un bun prieten și îndemnându-se reciproc să spună pe cine iubesc și de ce. Au construit, apoi, un copac din inimi și și-au dăruit unul altuia insigne în formă de inimă în semn de afecțiune. În ceea ce privește tema doctorilor și a asistenților, cei mici au explorat echipamentul utilizat de un doctor și au discutat despre întrebuințarea lui. De asemenea, au învățat despre germeni și despre importanța spălatului pe mâini cu săpun.

Valentines Day

Valentines Day

Rainbows au celebrat Ziua Îndrăgostiților aflând motivul pentru care există această sărbătoare, cât și despre ‘inima neprietenoasă’ – educatorii au exemplificat pe un model de inimă cum, de fiecare dată când vedem ori facem ceva rău, inima își pierde forma inițială încrețindu-se, aratând cum ne simțim, de fapt, pe dinăuntru. Apoi, au discutat despre cum să își refacă inima fiind buni și împărtășind numai  iubire și afecțiune.

Valentines Day

Valentines Day

Early Explorers au celebrat Ziua Îndrăgostiților discutând despre cum iubirea, deși invizibilă, este un sentiment puternic animat de bunătate și afecțiune. Au realizat desene și felicitări cu tema Sf. Valentin pe care apoi le-au dus acasă, dăruindu-le familiilor lor.

Valentines Day

Valentines Day