În fiecare an, în grădina Acorns Nursery din Popa Soare, organizam una dintre activitățile prin care ne arătăm prețuirea pe care o purtăm multiculturalismului. Și ce altă modalitate mai potrivită de a ne arăta dragostea pentru tradițiile și valorile altor culturi decât aceea de a aduce laolalta festivalurile luminilor din întreaga lume, într-un eveniment unic și emoționant?

Acorns Light Fair  este sărbătoarea prin care noi marcăm Ziua Natiunilor Unite, și o punem sub simbolul purității luminii.

Acorns Light Fair

Împreună cu partenerii noștri, anul acesta am recreat atmosfera unor festivalul internaționale renumite prin care este sărbătorită lumina:

Bonfire Night (Marea Britani)
Hanukkah (Israel)
Diwali (India)
St Martin (Germania)
Chinese Lanterns (China)
Loy Krathong (Thailanda)
Lantern Festival (Coreea)

Acorns Light Fair

Ca întotdeauna, copiii din Acorns au fost implicați activ în pregătirea acestui eveniment special. Ei au creat obiecte tradiționale care au fost vândute invitaților, în scopuri caritabile. Banii strânși au fost direcționați către Fundația Light into Europe și pentru amenajarea unui colț al Luminii în grădiniță, de care copiii să se bucure în fiecare zi.

Mulțumim partenerilor noștri: Brutaria Concordia, Raftul cu miresme, Light Into Europe Charity, Sarang Hangug – 사랑 한국Aliyah’s Mehndi – Henna Romania.

Acorns Light Fair

Light Into EUROPE

Acorns Light Fair, brutaria concordia

_MG_2051