O echipă unită e o echipă responsabilă!

O echipă bine organizată și unită este o echipă responsabilă și unul dintre primele modele de organziare pe care cei mici le pot vedea și emula. De aceea, zilnic la grădinița cu predare în limba engleză Acorns trebuie să avem grijă cum învățăm, cum ne jucăm și cum putem crește împreună.

În prima etapă a vieții, atunci când cel mic descoperă lucruri noi în fiecare zi, orice experiență constituie un act educativ.

De aceea, un educator bun este un educator care înțelege nevoile reale ale copilului – intelectuale, emoționale, sociale – și nu se concentrează doar pe nevoile sale educaționale.

Echipa Acorns este formată din educatori, pedagogi, personal administrativ și auxiliar care se asigură că atât părinții, cât și copiii primesc cele mai bune servicii de creșă și grădiniță, adaptate tuturor nevoilor copilului.

De la pregătirea mesei, la procesul de învățare, la planificarea activităților zilnice sau ale unei excursii pline de aventuri, la grădinița Acorns totul este conceput pentru a oferi o experiență interactivă celor mici.

Echipa noastră se bazează pe oamenii care sunt de peste 5 ani alături de noi și care au creat o atmosferă de încredere și deschidere pentru copii, părinți și colaboratori.

Fiecare membru al echipei Acorns este încurajat să își exprime părerile și să propună idei noi pentru Acorns, iar spiritul de inițiativă este recompensat. Astfel se creează o cultură bazată pe respect, inovație și descoperire continuă – esența Acorns.

VALENTINA SECARĂ

GENERAL MANAGER

FIONA DUȚU

HEAD TEACHER

ALEXANDRA DASCĂL

EDUCATIONAL MANAGER/TEACHER SHINY STARS

DANIELA DICĂ

TEACHER
BABY ACORNS / COORDONATOR BABY ACORNS

VIRGINIA PARVU

TEACHER BABY ACORNS

EMILIA GÂDEA

TEACHER ASSISTANT
BABY ACORNS

ROXANA PÂRVULESCU

TEACHER
BABY ACORNS

CARMEN NEDELEA

COORDONATOR ACTIVITĂȚI PENTRU BEBELUȘI

ROXANA BEIZADEA

TEACHER SHINY STARS/TEAM LEADER EARLY YEARS

ALINA ILERI

TEACHER
SHINY STARS

LOREDANA LUCA

TEACHER ASSISTENT SHINY STARS/ASISTENTA

RALUCA CIMPOIASU

TEACHER
RAINBOWS/ COORDONATOR RAINBOWS/TEAM LEADER SCHOOL YEARS

OANA GIOL

TEACHER RAINBOWS

ARMAND ARION

TEACHER RAINBOWS

NICUȘOR ACHIM

TEACHER
EARLY EXPLORERS

CORINA COSTINAȘ

OFFICE AND ENROLMENT MANAGER

DIANA EDU

CHIEF FINANCIAL OFFICER

FLORICICA STAN

BUCĂTAR

GEORGETA CIUPITU

AJUTOR DE BUCĂTAR

ELISABETA POPESCU

MENAJERĂ

FLORINA GEORGESCU

MENAJERĂ