Tot ce facem la grădinița Acorns este ghidat de ideea actului educațional complet.

Educația pe care o oferim celor mici este și educația care ne definește: ideea de a crește armonios împreună, în fiecare zi și de a crea un mediu mai bun pentru copii și pentru viitorul lor.

MEDIU SIGUR ȘI FERICIT

La grădinița privată Acorns copiii sunt supravegheați discret în permanență. Astfel aceștia se pot simți bine, se pot juca sau pot explora în voie fără riscul micilor incidente neplăcute.

EDUCAȚIE STIMULATOARE ȘI ATRACTIVĂ

Activitățile educaționale în limba engleză sunt adaptate în permanență pentru a face față noilor generații și noilor cerințe ale unui copil dezvoltat armonios.

DEZVOLTARE INTEGRATIVĂ

Din moment ce fiecare copil este unic, acesta are nevoie de o abordare complet personalizată a educației sale sociale, emoționale, fizice și intelectuale. Adaptat nevoilor și capacităților sale, programul grădiniței particulare Acorns îi oferă cele mai bune metode de dezvoltare conform propriului său ritm.

PERSPECTIVĂ UNICĂ ASUPRA LUMII

Grădinița Acorns nu deține toate răspunsurile, dar îi putem ajuta pe cei mici în descoperirea întrebărilor importante. Astfel, copiii își dezvoltă încrederea în sine și își creează o perspectivă coerentă și obiectivă asupra lumii înconjurătoare.

RESPECT ȘI DESCHIDERE

Pentru a comunica coerent și pentru a se integra fără efort în societate, grădinița cu program în limba engleză Acorns pregătește copii deschiși la provocări și nou, dispuși să împartă și să comunice fără bariere și fără prejudecăți.