BINE AI VENIT LA ACORNS

Îți mulțumim pentru vizită!

Atunci când alegi o creșă pentru copilul tău, există multe lucruri de care trebuie să ții cont. Pentru unii părinți, locația este cea mai importantă, în timp ce pentru alții, meniul este prioritar. În Acorns, prioritizăm nevoile copiilor și un mediu de învățare de calitate deoarece copiii trebuie să fie fericiți și implicați în ceea ce fac!

Mulți părinți ne întreabă despre programa pe care o urmăm ca și cum ar fi ceva în plus, ca un gând ulterioară. Cu toate acestea, în Acorns, etapele ce stau la baza educației timpurii se află în centrul fiecărui aspect al activității noastre cu copiii; unul dintre acestea fiind faptul că recunoaștem fiecare copil ca fiind un individ unic, cu propriile sale puncte forte, pasiuni, aprecieri, precum și domenii în care are nevoie de sprijin. Ne propunem să răspundem nevoilor unice ale fiecărui copil din grădinița noastră, prin raportul excelent dintre adulți și copiii pe care îi întreținem. Având în vedere că, de obicei, există între 2 și 5 profesori care lucrează cu un grup de copii, personalul nostru lucrează împreună, ca echipă. Acest lucru se află în beneficiul copiilor deoarece primesc abilitățile, experiența și stilul de predare al mai multor educatori. Deși, în momentul începerii grădiniței, fiecărui copil i se va aloca un ”lucrător-cheie”, ei vor petrece timp cu toți profesorii care lucrează în grupul lor și, astfel, nu vor depinde prea mult de nici o persoană.

Iubirea pentru copii este o necesitate pentru orice profesor care dorește să lucreze în Acorns, însă echipa noastră se bazează, de asemenea, pe un amestec variat de abilități și experiență, cum ar fi psihologia, asistența medicală, educația și limbile străine, care contribuie la construirea unei echipe profesioniste, care împărtășește valorile Acorns. Toți educatorii primesc sesiuni regulate de training, fiind sprijiniți atât în dezvoltarea profesională, cât și în cea personală.

Pe lângă utilizarea celor mai bune strategii, activități și rutine de predare a stilului britanic, am dezvoltat, de asemenea, numeroase inițiative unice pentru Acorns, toate fiind concepute pentru a îmbunătăți călătoria de învățare a copiilor. Printre acestea se numără ”zile speciale” săptămânale, în care copiii sărbătoresc un eveniment cultural din întreaga lume, sesiuni de story telling pentru copiii mai mari, care sunt conduse de vizitatori expați, excursii regulate (pentru vârste începând cu 3-5 ani) către locuri de interes, pentru a-i ajuta pe copii să facă legături între ceea ce învață  și ceea ce se întâmplă în lumea reală. Pe parcursul anului, organizăm, de asemenea, proiecte de caritate, care sprijină copiii nevoiași din comunitatea locală, prin intermediul acestora, copiii din Acorns primind un model de implicare, empatie și responsabilitate.

Acorns este mai mult decât o grădiniță, este un mod de a fi. Așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm pe dvs. și pe copilul dumneavoastră în comunitatea noastră.

Pentru informații suplimentare, nu ezitați să mă contactați.

Fiona Dutu

Head Techer

FIONA DUȚU

HEAD TEACHER