Grădinița Acorns din zona Aviației este dedicată celor care locuiesc sau lucrează în zona de Nord a Capitalei și care doresc să le ofere copiilor un mediu educațional multicultural și adaptat nevoilor individuale de creștere. Toate activitățile se desfășoară în limba engleză și sunt susținute de educatori cu experiență, care beneficiază de formare continuă atât în România, cât și în străinătate.

În Acorns Nursery Aviației, copiii au la dispoziție următoarele spații:

  1. Camera mare dotată cu mese și scăunele, perfectă pentru activități creative și intelectuale. Lumea miniaturală și zona explorării senzoriale încurajează dezvoltarea vocabularului și abilităților sociale. Aceasta oferă posibilitatea organizării curselor cu obstacole și a activităților fizice
  2. Camera jucaușă găzduiește colțul construcțiilor, zone de jocuri imaginative și de lectură.
  3. Camera descoperirilor îi invită în investigații jucăușe pe masa luminată, colțul de lectură, spațiu dedicat motricității fine, colțul micilor matematicieni.
  4. Camera creațiilor este dotată cu mese și scăunele, perfectă pentru puzzle-uri și activități creative. Colțul senzorial stimulează imaginația copiilor și le oferă o gamă variată de materiale senzoriale și jucării inspirate din lumea poveștilor.

Grădina Acorns Aviației dispune de:

  1. Zona de iarbă: oferă copiilor ocazia să exploreze natura, dar și să simtă cu adevărat că își folosesc tot corpul în cadrul unor activități fizice.
  2. Zona de liniște: dotată cu corturi, umbreluțe, paturi unde copiii se pot relaxa, citi sau explora jucării senzoriale și imaginative.
  3. Zona de Workshop: menită sa încurajeze participarea la activități creative în aer liber.
  4. Lucru manual: copiii vor putea să experimenteze și să interacționeze cu o varietate de material precum orezul, apa, pământul, pastele, făina etc.
  5. Pista de biciclete: menită să încurajeze activitatea fizică, coordonarea, balansul, orientarea în spațiu.
  6. Zona de nisip: pentru construit, excavat etc

Zona de bucătărie, în care copiii învață să comunice unii cu ceilalți, să împartă jucariile într-un cadru familiar

Galerie Acorns Aviației

ÎNSCRIE-TE