Early Explorers au întâlnit-o pe Monica Anghel! Artista le-a citit povestea ,,Fermierul Joe”, despre o trupă  inedită de muzicieni, alcătuită din animăluțe. Le-a mărturisit celor mici cât de mult iubește să îi cânte și să îi spună povești propriului ei fiu, după care a avut loc o conversație motivațională, despre cât de important e să îți urmezi pasiunile în viață.

Story Tellers

În semn de mulțumire pentru prezența ei, Early Explorers i-au cântat, la rândul lor, Monicăi, melodia ,,I am the music man”!

Story tellers

Irlandezul Arthur O’Looney le-a citit copiilor povestea ,,A Tale of Two Tails”, despre un porcușor care ,,probează”, pe rând, cozi aparținând diferitelor tipuri de animale, în cele din urmă găsind-o pe cea mai potrivită.

Story teller

Arthur le-a explicat, apoi, care este țara sa de origine, cum s-a adaptat la cultura românească de mai bine de 10 ani de când s-a stabilit aici și ce anume presupune meseria sa de arhitect.

Story teller

Zoltan Andras, cunoscutul chitarist al trupei Sarmalele Reci, a venit să le citească povestea ,,The Fabulous Flapdoodles” – cu mult entuziasm și efecte de sunet, care le-au captat atenția micilor ascultători!

Zoltan le-a explicat, apoi, de unde se trage numele trupei, le-a spus că face parte și din alte 2 grupuri muzicale și că, în total, se pricepe să cânte la 6 instrumente!

Story teller

Zoltan ne-a mărturisit cât de mult i-au plăcut atmosfera din grădinița noastră și energia copiilor, invitându-ne la concertul trupei sale, Jazzapella, pe 9 iunie!

Story teller