Primul nostru Bake Sale a avut un succes răsunător! Fiecare grupă a pregătit prăjituri delicioase cu ocazia acestei activități speciale, legată într-un fel sau altul și de tema cititului!

Pe parcursul evenimentului Book Week, copiilor le-au fost prezentate, printre altele, numeroase povești inspiraționale ce le-au stârnit interesul pentru gătit. Cu ocazia activității de baking, cei mici au putut pune în practică cele învățate.

SONY DSC

Baby Acorns au preparat niște delicioase brioșe cu banane, fiind inspirați de povestea Monkey Puzzle, iar Shiny Stars au pregătit biscuiți din turtă dulce, gândindu-se la povestea The Gingerbread Man. Rainbows au pregătit biscuiți în formă de lună și stele, pentru a fi în ton cu povestea Guess How Much I Love You, iar Early Explorers au realizat prăjituri delicioase, ornate cu motive întâlnite în basme.

SONY DSC

Părinții au fost plăcut impresionați de activitatea celor mici și au cumpărat deserturile preparate de aceștia, contribuind astfel la proiectul nostru caritabil, dedicat Spitalului Fundeni. În urma evenimentului s-au strâns 760 RON, sumă din care se vor achiziționa materialele necesare pentru construirea unui colț de lectură în cadrul secției de copii a spitalului. Vă mulțumim tuturor pentru contribuție!

SONY DSC