La Acorns Aviației, copiii s-au bucurat de o atmosferă festivă cu muzică și multe activități specifice Crăciunului. Am dat start-ul perioadei de Sărbători împodobind bradul împreună cu cei mici și părinții acestora și aprinzând luminițele de Crăciun. Pe tot parcursul lunii, educatoarele au pregătit o serie de activități festive pentru a-i ajuta pe cei mici să învețe lucruri noi, într-o atmosferă feerică.

switch on the lights

acorns aviatiei

Baby Acorns au învățat despre Crăciun realizând, prin pictură, obiecte specifice acestei sărbători. Au desenat împreună casa lui Moș Crăciun de la Polul Nord, au realizat fulgi de zăpadă utilizând culori și sfori și au pregătit surprize inedite pentru Petrecerea de Crăciun: brăduți realizați dintr-un aluat special, pentru a-și împodobi propriii brazi de acasă.

acorns aviatiei

acorns aviatiei

Shiny Stars au construit un om de zăpadă și au cântat  “I’m a little snowman”, au testat diverse modele și texturi în timp ce realizau felicitări pentru părinții lor, au folosit popcorn pentru a-i decora barba lui Moș Crăciun, au pictat acadele decorative folosind sclipici pentru a le face să pară festive și au învățat despre dimensiunea fulgilor de zăpadă, în timp ce îi decupau!

acorns aviatiei

Am fost foarte norocoși să avem parte și de puțină zăpadă, cu care copiii au putut să se joace! Au fost extrem de bucuroși să facă bulgări și să arunce cu zăpadă, cîntând “Little snowflake” și făcând îngeri de omăt.

acorns aviatiei

Toți copiii și educatorii s-au distrat pe cinste în timpul petrecerii în pijamale, au băut ciocolată caldă, au ascultat colinde și au citit poveștile de Crăciun preferate ale copiilor.

acorns aviatiei