Baby Acorns  au inceput luna decembrie invatand sa cante “Jingle bells”, “Decorate the Christmas tree”, “S-a-n-t-a”, “Hello reindeer”.

baby acorns

Copiii au exersat vocabularul si semnele specifice perioadei si au fost introdusi in fascinanta atmosfera a Craciunului prin explorarea unor carti precum “Peppa’s Christmas” si “Little Duck’s first Christmas”.  Copiii s-au bucurat de decoratiunile specifice Craciunului, au vorbit despre culorile si texturile care predomina in aceasta perioada si le-au folosit in decorarea bradului de Craciun. Totul animat de cantece si dans.

baby acorns (3)

baby acorns (1)

Cand au patruns in universul cartii “The Littlest Elf”, ei s-au imbracat in costume de elfi si au intrat in rolul ajutoarelor lui Mos Craciun, impachetand si despachetand cadouri. S-au distrat ascultand “Musical Christmas Tree” si dansand pe muzica de Craciun in jurul machetei imense in forma de brad iar cand muzica s-a oprit, cu totii au incercat sa-si gaseasca un loc pe ea. Educatorii le-au pregatit activitati creative cu o tava senzoriala cu „zapada”, au realizat barba lui Mos Craciun si fulgi de zapada din plastilina. Copiii si-au pregatit propriile decoratiuni cu vopsea, sclipici si alte materiale lucioase.

baby acorns (5)

baby acorns (4)

baby acorns (7)