Copiilor nostri le place sa danseze si sa se exprime prin muzica si miscari, ca atare am organizat un workshop special de dans pentru ambele grupe School Years, Rainbows si Early Explorers, condus de Alina Petrisan cea care conduce si clubul nostru de Gym and Dance.

Cei mici au avut oportunitatea de a invata un dans scotian timp in care s-au distrat, au interactionat unul cu celalat si au invatat despre simbolurile scotiene. A fost un mod interactiv si energetic de a invata mai multe despre aceasta tara si despre traditiile ei speciale!SCottish Dance

Vineri, 25 Noiembrie, inca de dimineata, de la sosirea lor in gradinita, copiii au fost intampinati de muzica scotiana si sunetele cimpoaielor iar mai apoi au sarbatorit aceasta zi speciala ascultand muzica scotiana, povesti despre monstrul din Loch Ness si au discutat despre simbolurile specifice scotiene: tartan, cimpoaie, steagul scotian si ciulini. In timpul activitatiilor creative copiii au pictat steagul scotian, au realizat propriul lor display tartan si au pictat pe o toba facuta de ei tinand ritmul muzicii scotiene; unii copii au venit imbracati in haine tartan! 

_MG_6268

Poiana: copiii si-au creat propriul lor “highland gathering” aruncand mingi din spuma si au avut o zi albastra in care s-au jucat cu pasta si cu apa albastra, spuma de ras si spaghetti pentru a reflecta culorile steagului scotian!