Una dintre traditiile respectate anual in Acorns Nursery este sa incepem luna noiembrie cu aceasta zi speciala, alaturandu-ne comunitatii britanice din intreaga lume. Baby Acorns s-au distrat desenand focuri de artificii cu piciorusele lor folosind sclipici si vopsea. Bonfire Night_Acorns Nursery

Cei din Shiny Stars au realizat propriul lor display Bonfire lipind pe perete cuvintele boom, splash, explode, firework – o oportunitate pentru copii sa isi imbogateasca vocabularul.

Bonfire Night_Acorns Nursery

Copiii din Rainbows s-au distrat imitand miscarile artificiilor folosind panglici, s-au jucat cu pasta stralucitoare si au pictat artificii folosind filatorul de salata si vopsea.

Bonfire Night_Acorns NurseryEarly Explorers au fost implicati intr-un proiect de echipa folosind o tehnica speciala de pictat cu ajutorul a diferite tipuri de pensule si chiar a unui mop pentru a picura vopseaua pe hartie neagra. Folosind aceasi tehnica de picurat au creat propriul lor display cu artificii folosind periute de dinti pentru a recrea picturile realizate de Jackson Pollock.

Poiana: copiii s-au simtit minunat si s-au bucurat de o atmosfera linistita in jurul “focului”, au pregatit si au savurat o cana cu ceai timp in care au cantat cantecele de tabara observand focul cum le incalzeste manutele.