Am sarbatorit Count your Buttons Day pentru prima data; a fost o oportunitate deosebita pentru copii sa numere si sa sorteze nasturi, sa vorbeasca despre culoarea si forma lor, sa fie creativi!

Count your buttons_Acorns

Copiii din Baby Acorns au facut prajituri din nasturi si spaghete, Rainbows au creat propriul loc copac din nasturi pe post de frunze, Shiny Stars au avut parte de un circle time minunat numarand cati nasturi au hainele de pe ei si sarind pe nasturi mari facuti din carton.

Count your buttons_Acorns

Early Explorers au avut parte de o dimineata distractiva vorbind despre nasturii pe care i-au adus de acasa, comparandu-le marimea, forma si culoarea, numarandu-i si potrivindu-i unei cifre. Impreuna am descoperit ca nasturii pot fi distractivi si ca ne pot invata multe!

count your buttons acorns nursery

In noua gradinita Acorns din Aviatiei, copiii s-au super distrat mergand la o “vanatoare de nasturi” folosind faina de malai si instrumente din bucatarie, impartasind cu ceilalti nasturii lor preferati pe care mai apoi i-au folosit pentru crearea unei opere de arta, un copac din nasturi.

count your buttons acorns