Principalul eveniment al lunii s-a intitulat ,,Săptămâni britanice” și s-a încheiat printr-un eveniment de excepție, de asemenea cu tematică britanică: Petrecere în grădina Acorns!

British Garden Party

Mesajul evenimentului – ,,A mighty oak was once a little Acorn” –  a surprins întreaga evoluție a grădiniței noastre, iar evenimentul a marcat prima petrecere în grădină de la inaugurarea noului sediu din Aviației.

British Garden party

Am sărbătorit în stil britanic autentic, iar copiii și părinții au fost încântați de activitățile pe care le-am propus și, mai ales, de surprizele pe care le-am pregătit.

British Garden Party

Cei mai norocoși au câștigat premii speciale din partea partenerilor noștri: Athenee Palace Hilton Bucharest, BluParty, British Corner Shop, Estetiq Medical Center, Laura Hîncu – Exclusive Fashion Design, SWEET FLY,Teatrul InDArt, Maya’s Amazing Bookland și Rachel Sargent.

Mulțumim de asemenea British Romanian Chamber of Commerce (BRCC), Netherlands Romanian Chamber of Commerce – NRCC și Casa Ioana!

British Garden Party

Toate activitățile premergătoare evenimentului s-au bazat pe cultura și simbolurile asociate cu Marea Britanie.

Baby Acorns au avut parte de o călătorie imaginară prin inima Londrei, cu un autobuz roșu pe care ei singuri l-au construit. Au cântat, apoi, ,,The wheels on the bus” și au realizat un uriaș ,,London bridge” din saltele și alte materiale moi, pe care au încercat să îl traverseze în diverse moduri. La final, copiii au fost invitați să servească un ceai în grădină, în compania lui Peter Rabbit.

British Garden Party

Shiny Stars s-au jucat de-a detectivii și au elucidat mistere, asemenea lui James Bond, după care au învățat despre gătit, intrând în pielea lui Jamie Oliver. Au investigat și testat modalitatea de construcție a podurilor și au citit povești cu personaje britanice renumite, precum Paddington, Spot și Peppa Pig.

British Garden Party

British Garden Party

Rainbows au aflat despre faimosul inventator Graham Bell, au parcurs o vizită imaginară în Regatul Unit și au învățat de la Mr. Bean (,,Mr. Bean packs his suitcase”) cum să își facă bagajul, atunci când vor să plece într-o vacanță. În ceea ce privește tema muzicii, au aflat despre trupa The Beatles, despre membrii ei și instrumentele la care cântă fiecare.

British Garden Party

Early Explorers au analizat un atlas și au localizat pe hartă Regatul Unit, învățând despre Scoția, Irlanda, Anglia și Țara Galilor, după care au realizat popria lor hartă, cu numele fiecărei țări. Au vizualizat, apoi, o prezentare despre simbolurile britanice și au discutat despre emblematicele cabine telefonice roșii, aflând cu această ocazie despre inventatorul Alexander Bell și cum a evoluat tehnologia în ultimii 50 de ani. Nu în ultimul rând, au învățat despre trupa The Beatles și despre rolul muzicii în exprimarea sentimentelor.

British Garden Party